Vanhan sananlaskun mukaan raskas työ vaatii raskaat huvit, eikä tämä vanha viisaus ole suinkaan tuulesta temmattu väite! Esimerkiksi tutkijan työssä on tärkeää levätä ja rentoutua riittävästi, jotta tutkijan aivot pysyvät tehokkaina ja jaksavat puurtamista mielenkiintoisten, joskin vaativien, tutkimusten parissa. Onneksi Partykingin avulla on helppo järjestää juhlat vaikka koko tutkijaporukalle käden käänteessä tai sitten vain hankkia kotiin mukavat puitteet rentoutumiselle ja itsensä hemmottelulle.

Partykingin avulla ikävystymistä vastaan

Suosittu Partyking verkkokauppa kertoo taistelevansa ikävystymistä vastaan. Valikoimista löytyykin runsain mitoin toinen toistaan hauskempia tuotteita, jotka saavat helposti hymyn huulille. Ne tuovat pientä huumoria myös tutkijan arkeen ja tällainen huumori onkin mukavaa vastapainoa arvokkaalle tutkijan työlle, josta on meille hyötyä kovin monin eri tavoin.

Esimerkiksi lämmin Snug Rug -huopa kädenrei’illä on upea valinta tutkijan kotiin. Tähän huopaan on mukava kääriytyä rentoutumaan, sillä se on valmistettu ylellisestä fleecestä. Huopaan kääriytyneenä voi myös nauttia herkullisesta välipalasta tai vaikkapa lukea jännittävää dekkaria tai muuta hömppää vastapainoksi tutkimukseen liittyville tieteellisille julkaisuille. Snug Rug -huopa on myös kiva lahjaidea vaikkapa eläkkeelle jäävälle tutkijakaverille tai tutkijakaverin syntymäpäivälahjaksi.

Juhlat vaikka koko tutkijaporukalle

Partykingin avulla on helppoa ja nopeaa järjestää juhlat vaikka koko tutkijatiimille! Koska juhlatuotteet voi tilata helposti netistä, ei järjestelyihin edes kulu kohtuuttomasti tutkijan arvokasta aikaa. Esimerkiksi naamiaiset on hauska ja rentouttava syy kutsua koko tiimi paikalle nauttimaan kivasta yhdessä olosta ja herkuista. Naamiaisissa tutkija voi hetkeksi heittää ajoittain raskaan tutkijan viitan harteiltaan ja ottaa itselleen hetkeksi jonkin aivan toisenlaisen, kevyemmän roolin.

Tutkijaporukan naamiaiset voidaan järjestää esimerkiksi 80-luvun hengessä, jolloin naamiaisiin voi vetää päälle vaikkapa 80-luvun verryttelypuvun tai ajan henkeä henkivän hiihtopuvun. Juhlat voidaan järjestää myös vaikkapa leffateemalla. Jurassic Park -leffoista pitävä tutkija voi vetää päälleen vaikkapa puhallettavan T-rex-asun, josta tulee helposti juhlien keskipiste. Tässä asussa ujokaan tutkija ei jää juhlissa huomaamatta.

Jos taas tutkija kaipaa Lemmenlaivan tunnelmiin, voi hän pukeutua vaikkapa komeaksi merikapteeniksi, joka on valmiina astumaan Lemmenlaivaan. Naistutkija voi kohahduttaa pukeutumalla Liisa Ihmemaan hengessä näyttäväksi Hertaksi, jonka koristellussa leningissä hän ei jää huomiotta. Partykingin monipuolisten naamiaisasuvalikoimien ansiosta naamiaisten teema voi olla lähes mikä tahansa!

Kannattaa muistaa, että Partykingiltä löytyy myös kivoja kattausastioita, jotka helpottavat juhlien järjestämistä – ja etenkin juhlien loppusiivousta, joka on usein juhlien tylsin vaihe. Näin juhlat voi järjestää matalalla kynnyksellä ja vaikkapa yllättää koko tutkijaporukan iloisilla juhlilla. Hetki Partykingin luomissa tunnelmissa auttaa jaksamaan tarkkuutta ja pitkäjänteisyyttä vaativan työn parissa, joka saattaa kuormittaa tutkijan arkea yllättävän paljon.